Що рік наступний нам готує?

Шо рік наступний нам готує, а ще – поради щодо новорічного вбрання та меню від знавців тенденцій – модних, кулінарних та зоряних.

 

2012-м за китайським гороскопом опікуватиметься Чорний водяний Дракон. Аби рік видався успішним, астрологи радять для святкової вечірки обрати вбрання зеленого, жовтого або ж чорного кольорів. Харківянка Анастасія керується власним смаком та шукає щось зручне.

Анастасія Міженська, харків’янка

Я выбрала это платье, потому что я очень люблю легкие ткани, в этом платье использовали шелк и люрекс. Я это очень люблю. Я золото не люблю носить, я люблю серебро и белое золото. Поэтому я выбрала это платье, потому что я могу его красиво обыграть – красивым украшением на шею из натуральных камней, браслетом и кольцами. Ну может быть серьги.

Довіритись інтуіції, обираючи новорічне вбрання, радять і модельєри. Мовляв, універсальної поради немає, а мода – різноманітна та вередлива.

Ганна (Владанна), модельєр

Нужно выражать свою индивидуальность, быть натуральной и естественной. Можно быть нарядной и в маленьком черном платье в стиле коко шанель, и в каком-то ярком цвете.

Модникам та модницям знавці тенденцій радять обрати для новорічної вечірки яскраве вбрання. Однотонну сукню можна зробити святковою, додавши яскраву деталь.

Світлана Посинова, модельєр

Бижутерия – разнообразная, но не надо слишком много ее. Это должно быть со вкусом, с шиком. Дракон любит шик.

Не бракує порад що і щодо страв для новорічного столу. Доречно обрати рибне меню, а його родзинкою може стати оформлення у морській тематиці. Шеф-кухар Олександр Мегенейшвілі каже – головна особливість святкового столу – кольорове розмаїття.

Олександр Мегенейшвілі, шеф-кухар ресторану авторської кухні

Стол должен быть ярким, насыщенным, должно быть изобилие блюд разных. То есть это может быть рыба, морепродукты, мясо – говядина, свинина, не принципиально. И главное, чтобы был цветовой колорит. В частности – это желтый, красный, черный цвет.

До рибних страв пасуватиме біле або рожеве вино. Такі напої підкреслять смак страв. Проте, класика, а саме келих шампанського, завжди актуальна.

Андрій Моїсеєв, сомельє

Естественно шампанское подавать. Потому что Новый Год без шампанского, без игры этих замечательных “четок”, без звона бокалов – Новый Год не Новый Год. Поэтому рекомендую только шампанское, только игру, сказку и все, все, что с этим связано. Естественно к самому столу, хотелось, что-нибудь непринужденное, легкое – это белые и розовые вина и очень легкие красные.

Зоряних справ майстри провіщують – Новий Рік принесе купу позитиву. Особливо вдалим він обіцяє бути для тих, хто працює у сфері медицини, освіти, а ще – для медійників. На додачу, дракон дає “зелене світло” молоді та всім, хто планує втілювати у життя нові ідеї.

Лариса Гресь, астролог

Год Дракона – это год воды, а значит, что новые проекты лучше начинать с весны. Лето – также отличный период для новых начинаний и новых проектов.

Зустрічати новий рік астрологи радять у веселій галасливій компанії друзів та близьких.

Олена Рижова, Анастасія Горєлкіна