Харківські кулінари стали кращими на міжнародному конкурсі

У І Міжнародному кулінарному фестивалі BESTCookFEST-2015 взяли участь понад 150 шеф-кухарів з 7 країн світу (Білорусі, Ізраїлю, Польщі, Сербії, Туреччини, України, Хорватії).

У 20 різних номінаціях кращі кондитери та кулінари України та світу представили свої страви на суд вимогливого журі, в якому були професіонали з 11 країн світу (Австрії, Албанії, Ізраїлю, Індії, Ісландії, Польщі, Саудівської Аравії, Сербії, Туреччини, України, Хорватії).

Харків на фестивалі представляли команди рестораторів, а також студенти і викладачі Харківського торговельно-економічного коледжу (КНТЕУ) – переможці міжнародних конкурсів.

За результатами конкурсу харків’яни здобули 11 медалей: 4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові.

У номінації «Краща кулінарна школа»-2015 команда коледжу отримала «золото» та командний Кубок переможців, залишивши позаду знамениту Кулінарну академію Hector Jimenez-Bravo.

За підсумком усіх конкурсних днів міжнародне журі вручило команді Харківського торговельно-економічного коледжу Гран-прі фестивалю BESTCookFEST-2015.

За матеріалами сайту ХОДА